OCTUBRE-NOVEMBRE: CURS DE VI CATALÀ SEMIPRESENCIAL

Curs reconegut per el INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) de 10 hores.

Al Mercat de Santa Caterina i on-line. 16 vins comentats amb els productors.

S’entregarà un diploma del INCAVI de coneixedor/a del vi català

Dates: de 16-17 d’octubre a 20 de novembre de 2020

Horari: 2 sessions presencials de 90 minuts.  Grups de 10 a 18 persones en els següents horaris, a triar:

  • Dijous de 20.15 a 21.45 hores, 15 d’octubre i 5 de novembre
  • Divendres de 20.30 a 22 hores, 16 d’octubre i 6 de novembre

Horari: 4 sessions no presencials de 90 minuts via meeting de google:

  • Divendres de 20.30 a 22 hores, els dies 23, 30 d’octubre, 13 i 20 de novembre

Preu: 85 € (entren totes les classes, 10 vins de les sessions presencials i 6 copes de tast de la marca Schott Zwiesel. No entren els vins de les sessions on-line).

Suplement de 59€ per 8 ampolles de vi per a sessions on-line. A preu de mercat valen 90 €.

Lloc: Sala de tast (1er pis). Mercat de Santa Caterina. Av. de Francesc Cambó,16.

08003 Barcelona. Sessions no presencials via meeting de google-

Formadors: Ramon Guix i Jordi Guillemí, de DO Santa Caterina. Enric Bartra, tècnic del INCAVI.

Curs impartit en llengua catalana. Nivell del curs: Mitjà

 

INSCRIPCIÓ: Omplint el següent formulari. Posteriorment rebràs un mail per fer el pagament. INSCRIPCIONS FINS AL 1 D’OCTUBRE 

A tenir en compte: Si qualsevol dels grups no arriba al mínim de 10 persones s’agruparà amb un altre horari o es suspendrà. Si per motius de confinament degut al COVID19 no es pot realitzar alguna sessió presencial, aquesta es pot moure de dia i de lloc, o fins i tot pot passar el curs a ser íntegrament online.

Email per dubtes: winebarcelona@gmail.com

 

Altra informació complementària del curs:

Material: A la primera sessió s’entregaran 6 copes per a la realització del curs i  les ampolles de vi de les sessions 2 i 3. A la 4a sessió s’entregaran les ampolles de vi per les sessions 5 i 6. 

Cellers previstos: Vall Llach, Llopart, Rocarella, Les Cousins, Parés Baltà, Espelt, Perelada, Gallina de Piel, Tomàs Cusiné, Marco Abella, Vinyes Domènech,Viladellops, Collbaix, Sasserra, Succès Vinícola, Alella Vinícola, Cooperativa Sant Josep de Bot, Celler Masroig. Pot haver-hi alguna modificació.

Vins per tastar on-line: Vall Llach, Llopart Leopardi, Marfil clàssic d’Alella Vinícola, La Quarta blanc de Cooperativa Sant Josep, Tomàs Cusiné, Rocarella i Solà fred negre de Celler Masroig.

Curs en col·laboració amb

incavi