Apunta’t al curs de tast i interactua directament amb els cellers

El curs de tast que comença el mes d’octubre compta amb diferents ponents que ens parlaran del seu celler i vins on-line. Quan sigui el dia obra el vi del pack i gaudex-lo, podent plantejar-li dubtes o curiositats.

Així hi haura connexions on-line amb l’Albert Costa de Vall Llach, David Seijas de Gallina de Piel Wines, Mariona Vendrell i Albert Canela de Succès Vinícola, Castell del Remei, Xavier Garcia d’Alella Vinícola, Llopart, Jaume Cooperativa Sant Josep i  Celler Masroig. 

Inscriu-te al curs

A la imatge amb Albert Costa de Vall Llach, Mariona Vendrell i Albert Canela de Succès Vinícola, amb Jaume Martí de Cooperativa Sant Josep, una de les etiquetes originals de Llopart, de nou a Vall Llach i imatge de l’etiqueta de Ikigall de Gallina de Piel Wines.

A la imatge principal amb Albert Costa, propietari i enòleg de Vall Llach a la vinya de Mas de la Rosa.